Sla navigatie over

Eerste jaar burgerbudget een groot succes

In Achterbroek zal er gewerkt worden rond een dorpshuis/generatiepleintje. In Centrum maakt men werk van de verkeersveilige inrichting van het kruispunt Foxemaatstraat – Driehoekstraat – Heikantstraat. In Heuvel/Dorp wil men een fietsstraat in de Verbindingsstraat In Nieuwmoer komen er zitbanken, voetbalgoals op de pleintjes en blikvangers. In Heide komt er een verkeersplan voor woonwijk Dennendael en over heel Kalmthout zullen er wilde bloemen gepland worden in de bermen. Wij wensen alle indieners heel veel succes om hun projecten tot een goed einde te kunnen brengen.

Het is ook interessant om te kijken naar de projecten die hoog scoorden, maar die niet geselecteerd werden om uitgevoerd te worden. Volgende projecten zaten in de top drie, maar werden toch niet geselecteerd.

Centrum: AED-toestel aan Ganzendries Speelpleintje aan Kerkendijk – Rozeneind Bus van Kalmthout naar Klina

Heuvel – Dorp: Verkeersveiligheid aan de overweg Frans Raatsstraat Knip in de wijk tussen de Frans Raatsstraat – Statielei

Heide: Fietstunnel onder overweg Vergroening Heidestatiestraat

Dit zijn duidelijk thema’s die leven in de desbetreffende wijken, maar om bepaalde redenen (bv. financiële) niet uitgevoerd konden worden via het burgerbudget. In de gemeenteraad zal Open Vld Kalmthout deze zaken blijven aankaarten.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder