Sla navigatie over

Open Vld Kalmthout organiseert Beste Kalmthoutse Starter van 2020

Startte je in 2020 met een onderneming in Kalmthout of startte je ergens anders een onderneming, maar ben je woonachtig in onze mooie heidegemeente? Dan maak je kans. Je kan jezelf inschrijven door een mail te sturen naar [email protected] met ten minste volgende informatie: bedrijfsnaam, ondernemingsnummer, omschrijving bedrijfsactiviteit, motivatie om deel te nemen en contactgegevens. Je kan ook volgend formulier invullen: https://forms.gle/6qbVwYsauJgbdjU59.

Onafhankelijke jury verdeelt mooie hoofdprijs

Een onafhankelijke jury bestaande uit Caroline Donnet (ondernemer en voorzitter winkelvereniging van Heide), Katleen Vander Veken (ondernemer en bestuurslid Bosduin vzw) en Ruben Focketyn (begeleider van startende jonge ondernemers binnen een project van JH Govio) zal dan een verdict vellen. Op basis van een eerste screening zullen er drie kandidaten geselecteerd worden die een korte pitch zullen houden. Op basis daarvan wordt een winnaar gekozen. De winnaar krijgt de keuze uit een opleidingscheque ter waarde van 200 euro of een jaar lidmaatschap van BC De Noorderkempen.

Gewoon zelf doen

Eerder in 2020 stelde Open Vld Kalmthout tijdens de gemeenteraad voor om Kalmthoutse starters beter te ondersteunen, zeker in deze moeilijke periode. Een van de voorstellen was een wedstrijd organiseren ‘Starter van het jaar’. Het bestuur was positief over de voorstellen, maar ondernam niet meteen actie. Daarom dacht Open Vld Kalmthout: we doen het gewoon zelf!

Het wedstrijdreglement vind je via de link hieronder.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder