Sla navigatie over

Winkels Achterbroek sluiten door werken

Enkele maanden geleden sloot de enige bakker van Achterbroek. Enkele dagen geleden kondigde Frituur Frit-Stop aan dat ze de komende maanden zullen gebruikmaken van de sluitingspremie van de Vlaamse Overheid omdat ze hun zaak door de werken niet meer draaiende kunnen houden. Ze zouden in september wel terug openen, al hingen ze een brief aan hun deur met een weinig verhullende boodschap aan het gemeentebestuur:

"Dank u Gemeente Kalmthout voor de zeer langdurige werken! Merci voor de parking weg te nemen! Na vijf jaar zwoegen moeten we nu sluiten. Dank u."

Ook een kapsalon in de Roosendaalsebaan zou denken aan een herlokalisatie doordat de parkeerplaatsen in haar buurt verdwijnen door de heraanleg.

Het is duidelijk dat het gemeentebestuur onvoldoende overleg heeft gepleegd met de middenstand van Achterbroek. Open Vld Kalmthout roept dan ook op om dit zo snel mogelijk te doen met de overblijvers om indien mogelijk nog maatregelen te treffen. Om te voorkomen dat Achterbroek zonder detailhandel overblijft na de werken, stelt Open Vld Kalmthout voor om extra stimuleringsmaatregelen te onderzoeken

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder