Sla navigatie over

Wouter Vanden Bergh voert jonge ondernemende lijst aan

Zoals reeds eerder bekendgemaakt maar nu unaniem door de aanwezige leden bevestigd, zal Wouter Vanden Bergh de lijst trekken. De 29-jarige Vanden Bergh is teamleider bij een IT bedrijf, geboren en getogen Kalmthoutenaar, getrouwd en heeft een zoontje.

Met Inneke Bosmans (32), Johan Cassimon (30) en Frédérique Mairiaux (20) op de daaropvolgende plaatsen wil open VLD duidelijk inzetten op nieuwe jonge mensen met frisse ideeën.

Inneke Bosmans, moeder van twee zoontjes, was zeventien jaar lid van de scouts. Na enkele jobs als architect kwam ze terecht in het hoger onderwijs. Samen met haar vriend heeft ze ook een interieurbedrijf in Kalmthout. Johan Cassimon, oud-voorzitter van het jeugdhuis, heeft in het verleden bij de gemeente Kalmthout gewerkt op de communicatiedienst en is nu werkzaam als econoom. Frédérique Mairiaux, studente sociaal-economische wetenschappen, woont in Heide en is de jongste kandidaat op de lijst.

De jonge garde wordt geruggensteund door een sterke vertegenwoordiging van ondernemers. Op de 5e plaats zien we Patrick Neys (62), handelaar in speelgoed en oude bekende op het Kalmthoutse politieke toneel. Rita Suykerbuyk (65) op de 6e plaats, gekend van de verschillende markten in en rond Kalmthout en sociale stem uit het verenigingsleven. Vervolgens op de 7e plaats Werner Van Uffel (51), mede-eigenaar van een transport bedrijf.

Als lijstduwer zien we Philip Coppens (55), de laatst actieve VLD-er in de Kalmthoutse gemeenteraad, die het project van deze jonge ploeg volop steunt.

‘Ons doel is om mee te besturen’ aldus een ambitieuze lijsttrekker Wouter Vanden Bergh. ‘Het is tijd om wat meer panache in de Kalmthoutse politiek te brengen, daar hebben we nu de eerste stap voor gezet’.

De volledige lijst wordt op 16 september bekend gemaakt.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder