Sla navigatie over

Sandy Bellengé nieuwe voorzitter Open Vld Kalmthout

Sandy Bellengé is nieuwe voorzitter van Open VLD Kalmthout. Johan Cassimon zal de partij vertegenwoordigen in het regiobestuur.

“I'll be back", dat waren de woorden waarmee ex-gemeenteraadslid Sandy Bellengé in 2020 afscheid nam van de Stabroekse politiek en dit wegens een verhuis tijdens volle coronacrisis naar het mooie, bosrijke Kalmthout. “Al vrij snel heb ik me na de verhuis in mei 2020 aangesloten bij de groep enthousiaste liberale leden van Kalmthout. Toen Johan Cassimon, uittredend voorzitter, op 21 februari van dit jaar de fakkel in de gemeenteraad overnam van Inneke Bosmans, werd al snel duidelijk dat de functie van voorzitter vrij zou komen” aldus Sandy. “Dat heeft me uiteindelijk ertoe bewogen om de fakkel over te nemen, te beginnen als interimvoorzitter, tot de officiële lokale voozitters- en bestuursverkiezingen van 25 september 2022 die Open VLD Kalmthout diende te organiseren.”

Sandy Bellengé bedankt de leden voor hun vertrouwen in hem en toont zich bereid om Open VLD Kalmthout vol ambitie te sturen naar de volgende verkiezingen in 2024. Johan Cassimon, gemeenteraadslid van de Kalmthoutse afdeling en tevens ondervoorzitter, zal samen met kersverse voorzitter zetelen voor het regiobestuur. Ook Johan is zéér tevreden met het vertrouwen dat de leden in hem stellen. Tenslotte werden nog 6 andere bestuursleden verkozen.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder